DÜZCE / MERKEZ - Şehit Cihan Aksarı Ortaokulu

Şehit Cihan Aksarı Ortaokulu

Yeni Mahalle Yeni Sokak No.26 81100 Merkez / DÜZCE
Vizyon
Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, çalışanları ve öğrencileri ile yenilikleri takip eden, bilgilerini hayata geçiren, verimliliği ve kaliteyi sürekli artıran, öğretmen-öğrenci-veli diyaloguna önem veren; disiplini, vizyonu, dinamik kadrosu, çağdaş eğitimi; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarıları ile kendini kanıtlamış köklü bir okul olmak.
Misyon
Ülkemizi ve kültürümüzü çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bilgi ve beceriye sahip bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Yıldız Erkekler Futbol Düzce İkinciliği, Minik Kızlar Basketbol Düzce Birinciliği, Minik Erkekler Basketbol Düzce İkinciliği, Yıldız Kızlar Masa Tenisi Düzce Üçüncülüğü, Yıldız Erkekler Halter Düzce Birinciliği, Yıldız Kızlar Halter Düzce Birinciliği ve Türkiye Üçüncülüğü.
Derse Başlama Saati : 08:50 Ders Bitiş Saati : 15:10
Doğalgaz.